Turkish Carbon not Turkish Diamond - Edit
View previous topic | View next topic >
Post new topic Reply to topic
M.A.I.L. Forum Index -> Articles Discussion
   
Author Message

Joined: April 10, 2005
Posts: 442
Submissions: 16

Turkish Carbon not Turkish Diamond - Edit
Reply with quote
Posted on Fri Dec 07, 2007 11:22 pm || Last edited by MrMaigo on Mon Dec 10, 2007 4:38 am; edited 2 times in total
Link to Post: Link to Post

Hah! I'm back! ...for a while...
Anyhow, I got some thing stuff to add, Turkish Diamond. Both the weave and guide are awaiting approval, but here's a pic to tide you over



Edit: Whoops, seems it isn't diamond, so much as it's carbon that you can make diamond, buckyballs and carbon nanotubes

More Edit: It's also TOO big... Very Happy

Joined: October 27, 2006
Posts: 1155
Submissions: 3
Location: Boise, ID

Reply with quote
Posted on Fri Dec 07, 2007 11:58 pm
Link to Post: Link to Post

ohhhh...preeetttyyyy

Joined: May 24, 2007
Posts: 2933
Submissions: 0
Location: Iowa

Reply with quote
Posted on Sat Dec 08, 2007 12:11 am
Link to Post: Link to Post

Kinda blurry though...


Maille Code V1.0 T?.? R?.? Ffp6.1hp4.1 MFe.g Wg Ce G4.8/.5 I8.2/1.4 Pj Djcad S07 CCi
If you dig it, do it. If you really dig it, do it twice.-Jim Croce
"Wherever he is, I hope he rolls good stats on his next incarnation."-Rich Berlew on Gary Gygax(so just how many of us read OotS?)

Joined: April 10, 2005
Posts: 442
Submissions: 16

Reply with quote
Posted on Sat Dec 08, 2007 12:13 am
Link to Post: Link to Post

Yeah, crip camera though, nothing else to use...

Joined: April 10, 2005
Posts: 442
Submissions: 16

Reply with quote
Posted on Mon Dec 10, 2007 4:04 pm
Link to Post: Link to Post

Well the weave and the guide are now wrong... good for me.

Upon further googling I seem to have gotten the unit size wrong. Instead of being a full turkish unit, it should be just the little half of a unit (6 rings, w/o the grindlock section)

I'll fix it once I get out of this funk I put my self in.
Sorry guys...

Joined: August 29, 2007
Posts: 544
Submissions: 1

Reply with quote
Posted on Wed Dec 12, 2007 2:42 am
Link to Post: Link to Post

tutorial anyone? can't quite tell how to do it though, needs ring sizes.

Joined: April 10, 2005
Posts: 442
Submissions: 16

Reply with quote
Posted on Wed Dec 12, 2007 3:13 am
Link to Post: Link to Post

There's a tut in my profile, until its deleted and I totally redo it

Joined: August 29, 2007
Posts: 544
Submissions: 1

Reply with quote
Posted on Thu Dec 13, 2007 2:10 am
Link to Post: Link to Post

that's diamond maigo, i looked it up in my notes.

Joined: April 10, 2005
Posts: 442
Submissions: 16

Reply with quote
Posted on Thu Dec 13, 2007 2:15 am
Link to Post: Link to Post

No, I it's too big. It's got to be at the half unit point so other connections become offset from the first ones.

It took me a while of watching looped reneders of diamond to notice that mistake

Joined: April 10, 2005
Posts: 442
Submissions: 16

Reply with quote
Posted on Mon Dec 24, 2007 12:34 am
Link to Post: Link to Post

Yeah, yeah, I'm a slacker

Here's two units, I'm holding the top, what you can see of it is another bond (notice it's off center to the lower ones). the brass is the 'atom' that connects 4 steel 'bonds'. The green on the right are the atom of the bottom unit, a bond and the 4th ring of the atom are hidden on the other side.


Post new topic Reply to topic
Jump to:  
Page 1 of 1
All times are GMT. The time now is Thu Apr 09, 2020 1:42 am
M.A.I.L. Forum Index -> Articles Discussion
Display posts from previous: