Mailler - new maille software
View previous topic | View next topic >
Post new topic Reply to topic
M.A.I.L. Forum Index -> Articles Discussion
   
Author Message

Joined: January 12, 2004
Posts: 23
Submissions: 15
Location: Huntsville, Alabama, USA

Mailler - new maille software
Reply with quote
Posted on Thu Mar 18, 2004 9:33 pm
Link to Post: Link to Post

Hi, I'm relatively new to this site and chainmaille in general, but I've been programming for a while and decided to write a software tool for maillers - I call it Mailler

I've put a very alpha version at http://www.katascope.com/maille/Mailler.html - there is a great deal of work left to do, but I thought I'd post what I have so far to get feedback and poll for desired features. This seemed the best section to post under. . .

So please, any comments or desired feature requests would be very welcome!

I should add that I plan on releasing this as open source - once it gets stabilized. This isn't a for-profit project, just an attempt to help the maille community.

Joined: February 17, 2004
Posts: 31
Submissions: 0
Location: West Texas

Reply with quote
Posted on Thu Mar 18, 2004 11:00 pm
Link to Post: Link to Post

its very cool, except we cant build links yet.

Joined: January 12, 2004
Posts: 23
Submissions: 15
Location: Huntsville, Alabama, USA

Reply with quote
Posted on Thu Mar 18, 2004 11:07 pm
Link to Post: Link to Post

Yeah. just uploaded a new copy to the site with that fixed (I'm assuming you mean you couldn't add links). Also added some new features. I'm not kidding when I say it's changing quickly, especially as I'm still unsure of what features people would really want.

Joined: February 17, 2004
Posts: 31
Submissions: 0
Location: West Texas

Reply with quote
Posted on Fri Mar 19, 2004 5:26 am
Link to Post: Link to Post

yeah, I dont notice any difference... but yes i mean we can't add links.

Joined: January 12, 2004
Posts: 23
Submissions: 15
Location: Huntsville, Alabama, USA

Reply with quote
Posted on Fri Mar 19, 2004 5:06 pm
Link to Post: Link to Post

Are you sure you ran the install? Does it come up looking with the toolbars in he screenshot on the webpage?

You should be able to add by clicking on the second yellow star on the toolbar, or by right-clicking and going to Add->Element.

Joined: February 17, 2004
Posts: 31
Submissions: 0
Location: West Texas

Reply with quote
Posted on Sat Mar 20, 2004 1:01 am
Link to Post: Link to Post

No the tool bar on the webpage is'nt in the program I installed. and adding elements is a blank popup.

Post new topic Reply to topic
Jump to:  
Page 1 of 1
All times are GMT. The time now is Mon Oct 22, 2018 11:43 pm
M.A.I.L. Forum Index -> Articles Discussion
Display posts from previous: