weave submission imput page not working
View previous topic | View next topic >
Post new topic Reply to topic
M.A.I.L. Forum Index -> M.A.I.L. Help
   
Author Message

Joined: August 19, 2002
Posts: 420
Submissions: 21
Location: Hornbrook, California

weave submission imput page not working
Reply with quote
Posted on Thu Sep 27, 2012 1:49 am
Link to Post: Link to Post

I have been trying to submit a weave for a bit now. After I push the preview button, it sends me to a page telling me accept the terms and conditions. I am checking the box, but it seems to not be working on the server end. It also clears the img box, so I have to browse for the image when I go back. This same thing happens while trying to submit to the gallery

Joined: December 22, 2007
Posts: 4610
Submissions: 106
Location: Hampton, Virginia USA

Reply with quote
Posted on Thu Sep 27, 2012 3:09 am
Link to Post: Link to Post

Are you sure you are signed in when you submit the weave? That's happened to me before. I thought I was signed in, but it timed me out.


"I am a leaf on the wind." ~ Wash
Lorraine's Chains
Gallery Submission Guidelines

Joined: August 30, 2008
Posts: 3056
Submissions: 20
Location: Burlington, ON, Canada

Re: weave submission imput page not working
Reply with quote
Posted on Thu Sep 27, 2012 3:34 am
Link to Post: Link to Post

Raevyn wrote:
I have been trying to submit a weave for a bit now. After I push the preview button, it sends me to a page telling me accept the terms and conditions. I am checking the box, but it seems to not be working on the server end. It also clears the img box, so I have to browse for the image when I go back. This same thing happens while trying to submit to the gallery


If lorraine's suggestion (Sign Out and Sign Back In) doesn't work... I need a bit more information to troubleshoot this...

Your operating system and browser information for starters... I suggest PMing me this info, and we can go from there.



Joined: August 19, 2002
Posts: 420
Submissions: 21
Location: Hornbrook, California

submission problem solved
Reply with quote
Posted on Wed Oct 03, 2012 10:11 pm
Link to Post: Link to Post

I found that for some reason I have not been able to submit from "this" computer I was however able to from a friends. The only problem seemed to be that MAIL's server cannot tell that the check box for terms and conditions is checked. So I thank you guys for looking in to it for me.

Dan (Raevyn)

Joined: May 07, 2008
Posts: 3615
Submissions: 149
Location: Germany, Herxheim

Reply with quote
Posted on Wed Oct 03, 2012 10:31 pm
Link to Post: Link to Post

Raevyn: We're no mind readers - So telling about the fact alone, without also telling about computer, operating system, browser, and the differences between working and nonworking PC lead to only one result - no answer, as none is possible without info.

-ZiLi-


Maille Code V2.0 T7.1 R5.6 Ep Fper MAl Ws$ Cpbsw$ G0.3-6.4 I1.0-30.0 N28.25 Ps Dacdejst Xagtw S08 Hip

Human societies are like chain mail.
A single link will be worth nothing.
A chain is of use, but will break at the weakest link.
A weak weave will have the need to replace weak links.
A strong weave will survive even with weak links included.
-'me

Post new topic Reply to topic
Jump to:  
Page 1 of 1
All times are GMT. The time now is Wed Jun 26, 2019 7:05 pm
M.A.I.L. Forum Index -> M.A.I.L. Help
Display posts from previous: