Sorry for the bumpy ride...
View previous topic | View next topic >
Post new topic Reply to topic
M.A.I.L. Forum Index -> M.A.I.L. Help
   
Author Message

Joined: August 30, 2008
Posts: 3054
Submissions: 20
Location: Burlington, ON, Canada

Sorry for the bumpy ride...
Reply with quote
Posted on Sat Jun 01, 2013 2:32 pm
Link to Post: Link to Post

Late last night sometime there was an SQL Server hiccup... Taking the entire site online and dropping errors all over the place... I noticed it happen, but had to wait for the host to reboot the server.
I assumed (wrongfully so) that an SQL restart would solve the problem.

Somewhere in the hiccup, one of the tables used for login got locked "In Use" which prevented proper read/write access... Lorraine sent me an off-MAIL email last night just after midnight to let me know something was still hinky, but I was fast asleep by that point.

I checked really quickly before I left for work this morning, and noticed that the site was accessible, but the forums were not, and you couldn't log in... However, I had to leave for work, and then I had to wait until I got a free moment at work today to reset the lock, but everything SHOULD be good now...

Let me know if anything is still wonky.



Joined: August 30, 2008
Posts: 3054
Submissions: 20
Location: Burlington, ON, Canada

Reply with quote
Posted on Sat Jun 01, 2013 2:36 pm
Link to Post: Link to Post

Again, sorry this took me so long to deal with folks...

I've been working ridiculous hours with my new job... Couple that with the fact that it's a 1.5hr drive away from where I live, and I have very little free time...

Thank goodness for smartphones... I'm currently SysAdmining from backstage in a theatre, while we go through a tech-run.
Coif LoL



Joined: January 23, 2013
Posts: 307
Submissions: 0
Location: UK

Reply with quote
Posted on Sat Jun 01, 2013 3:20 pm
Link to Post: Link to Post

thank you, thank you, thank you, my sanity has been restored Coif LoL

Joined: February 8, 2013
Posts: 737
Submissions: 61
Location: Australia

Reply with quote
Posted on Sun Jun 02, 2013 3:51 am
Link to Post: Link to Post

Yeah, I noticed the forums were down last night my time, but I realized that it was o-dark-thirty your time, so I figured I'd wait until there was a chance for you to be actually AWAKE and notice something was wrong, before I worried too much. And to be sure, you had fixed it when I checked in today. Smile


Craft isn't cheaper than therapy, but it's more fun.
http://www.essence-of-eclectic.com

Joined: June 8, 2013
Posts: 1
Submissions: 0
Location: Boston

Water Lily Elfweave Pictures
Reply with quote
Posted on Sun Jun 09, 2013 3:22 am
Link to Post: Link to Post

Hi. I'm new here, but I just wanted to say that the tutorial page for Water Lily Elfweave is broken because the pictures don't show. Also, the old version link is busted, if there ever was an old version of that page. I'd really like to give this weave a stab, but I'm super visual. Any chance that you could take a look at that sometime? I'm sure I'm not the only one who would appreciate it. Nice to meet you, by the way.

PS I hope that link worked...

Joined: December 22, 2007
Posts: 4610
Submissions: 106
Location: Hampton, Virginia USA

Re: Water Lily Elfweave Pictures
Reply with quote
Posted on Sun Jun 09, 2013 6:05 am
Link to Post: Link to Post

hack_punt_tool wrote:
Hi. I'm new here, but I just wanted to say that the tutorial page for Water Lily Elfweave is broken because the pictures don't show. Also, the old version link is busted, if there ever was an old version of that page. I'd really like to give this weave a stab, but I'm super visual. Any chance that you could take a look at that sometime? I'm sure I'm not the only one who would appreciate it. Nice to meet you, by the way.

PS I hope that link worked...

Yep, appreciate the heads-up. We are working on it. The image names appear to have spaces in the names which is not good. Submission Guidelines - Articles


"I am a leaf on the wind." ~ Wash
Lorraine's Chains
Gallery Submission Guidelines

Joined: June 16, 2013
Posts: 1
Submissions: 0
Location: sarasota fl

problem opening maille patterns to build
Reply with quote
Posted on Sun Jun 16, 2013 4:02 pm
Link to Post: Link to Post

Every mailli pattern I open the site will not take me to tutorial for that certain pattern am I doing something wrong

Joined: April 02, 2008
Posts: 2242
Submissions: 42
Location: Lincoln, NE

Re: problem opening maille patterns to build
Reply with quote
Posted on Sun Jun 16, 2013 9:52 pm
Link to Post: Link to Post

moon92 wrote:
Every mailli pattern I open the site will not take me to tutorial for that certain pattern am I doing something wrong


Any specific examples of what you are having problems with. Every time that it says that there is a tutorial on a weave page it is taking me there so an example would help. Sad

As you are looking through the weaves and there is a picture of a sheet of paper next to the name that means there is a tutorial for that weave. If there is not a picture of a sheet of paper there is not yet a tutorial for that weave.

Hope that helps.


Once you stop learning, you stop living, so...
Ask questions.
Try new things.
Share what you know.

MailleCode V2.0 T5.3 R4.4 E0.0 Feur MFe.sBr Wg Cwb G.7-5.1 I3.1-11 N20.5 Pj Dcdjt Xa1w2 S08

Post new topic Reply to topic
Jump to:  
Page 1 of 1
All times are GMT. The time now is Sat May 25, 2019 3:53 am
M.A.I.L. Forum Index -> M.A.I.L. Help
Display posts from previous: